Campus Seminar 2015

Reilu viikko sitten kävimme teatterissa. Savoyhin saapunut yleisö vilisi tällä kertaa kouluväkeä, sillä kyseessä oli järjestyksessään viides vuosittainen Campus Seminar, jonka tavoitteena on välittää opettajille innostava kuva siitä, miten maailma muuttuu koulujen ulkopuolella.

”Tiede, politiikka, talous, teknologia ja taide ovat kaikki jatkuvassa muutostilassa. Opettajat ovat keskeisessä roolissa uuden maailman selittäjinä. Uskomme, että muutoksesta innostunut opettaja on paras tiedon välittäjä.” kuvaavat tekijät seminaarin syntysyitä.

12031391_881890115227914_4462114301657866797_o
Arman Alizad: ”Kun uskoo omaan asiaan, on tinkimätön, periksiantamaton ja innostunut”. Lisää kuvia Campuksen Facebook-sivulla.

Iltapäivän aikana kuulimme mm. yhteiskunnallisen vaikuttamisen tulevaisuudesta, energiantuotannon muutoksesta, huippusijoittajan ajatuksia start up-yritysten arvioinnista sekä Suomi 100 -juhlavuoden teemasta – yhdessä!

Ensimmäinen kertamme Campuksessa oli innostava ja suosittelemme lämmöllä tutustumaan puheenvuoroihin myös jälkikäteen. Kaikki esitykset löytyvät verkosta videoituna. Vinkki: erityiset suositukset Fadumo Dayibille!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s