Messuilemassa: Educa ja OPI

Viime vii20170128_115857konloppuna vietetyt Educa-messut olivat jälleen täynnä innostavia kohtaamisia – niin vanhat tutut kuin uudet tuttavuudetkin ilostuttivat tammikuista viikonloppua. Erityinen kiitos myös kaikille Tieto-lavan puheenvuoroomme lauantaina 28.1. osallistuneille messuvieraille!

Inspiroivia kohtaamisia odotamme myös tulevan viikonlopun OPI-päiviltä. Tervetuloa mukaan lauantaiaamun luennollemme 4.2. klo 9.00-9.45 Pohjankartanon pieneen saliin, jossa lupaamme herätellä ajatuksia jälleen parhaamme mukaan.

 

Olemme poimineet näihin kahteen messuvierailuumme muutamia ainesosia ja mausteita kirjastamme Reseptejä OPSin käyttöön. Näin vuoden alkuun halusimme käsitellä erityisesti kolmea näkökulmaa: oppivan yhteisön kehittämistä, itsensä ja työnsä johtamista sekä hyvinvointia. Näihin resepteihin kun tiivistyy paljon, toimivathan ne myös kaiken muun kehittämisen perustana.

Diat näet kuvaa klikkaamalla:

na%cc%88ytto%cc%88kuva-2017-02-04-kello-20-38-30

Messutunnelmoiden,
Iida-Maria ja Aki

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s